Fem tips för att fräscha upp ditt hem från måleri i Dalarna

Att måla om är ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att få till en nyrenoverad och fräsch känsla i din bostad. Du ökar trivseln när du befinner dig hemma samtidigt som du ökar värdet på bostaden. Här får du våra fem bästa tips på hur du kan fräscha upp genom att måla!

Ett effektivt och prisvärt sätt att förändra och fräscha upp atmosfären i din bostad är att måla om! Nedan ger våra erfarna målare i Dalarna dig sina bästa tips på hur du enkelt kan fräscha upp de olika rummen i ditt hem!
 

Så fräschar du upp de olika rummen i ditt hem – tips från våra målare i Dalarna

  • Köket

Har du slitna köksluckor i din bostad, eller har du kanske bara tröttnat på färgen? Då kan du lackera om dina köksluckor! Det är nämligen ett enkelt, miljövänligt och prisvärt sätt att ge sitt kök ett rejält lyft. Vare sig du vill liva upp dina köksluckor med en helt ny färg eller om du bara vill fräscha upp den nuvarande kulören kan du få en nyrenoverad känsla i ditt kök utan att det behöver kosta multum!

  • Måla om i badrummet

Har du funderat på att göra en badrumsrenovering? Då kan ett smidigare och mer prisvärt alternativ vara att måla om ditt badrum! Du kan då välja precis vilken kulör du vill samtidigt som du får en helt ny känsla och fräschör i badrummet.

  • Måla om i hallen

Att måla om i hallen är underskattat -  med ny, fräsch färg får du till en mer välkomnande känsla som du kommer att uppskatta varenda gång du kommer in genom dörren! 

  • Måla om i vardagsrummet

Genom att fräscha upp den nuvarande färgen ditt vardagsrum kan du få till en nyrenoverad känsla till ett lågt pris. Är du ute efter förändring? Då kan du välja att måla om i en helt ny kulör, eller varför inte satsa på en fondvägg?

  • Måla om fasaden

Bor du i hus? Att måla om fasaden på ditt hus kommer både att göra det mer estetiskt tilltalande samtidigt som hållbarheten på fasaden förlängs. En fasadmålning är också en prisvärd investering i din trivsel som dessutom kommer att löna sig om du skulle bestämma dig för att sälja ditt hus.

 

Anlita vårt måleri i Dalarna

Är du intresserad av att anlita professionella målare i Dalarna? Dalom Måleri är ditt lokala måleri som utför alla typer av måleritjänster. Vi har lång erfarenhet inom branschen och har givetvis alla nödvändiga utbildningar inom måleri. När du anlitar oss för ditt måleriprojekt kan du känna dig trygg med att du får ett snyggt och hållbart slutresultat att förlita dig på långt in i framtiden. Varmt välkommen att kontakta oss – vi berättar gärna mer om oss och hur vi kan hjälpa just dig! 

Kontakta oss så hjälper vi dig att måla om

Våra målare utför i princip all form av målningsarbete & tapetsering i Dalarnas län - mot företag, privatpersoner & BRF:er. Vi erbjuder rättvisa priser och sätter alltid kundens behov i främsta rummet.