Överlämna färgsättning av ditt hus till våra målare i Dalarna

Funderar du på att måla om din fastighet? Våra målare i Dalarna har lång erfarenhet inom branschen och har den kunskap som krävs för att dina önskemål ska förverkligas på bästa sätt. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att du får ett professionellt utfört arbete av engagerade målare!

Går du i tankarna att måla om ditt hus? Då har du kommit rätt! Vi är din lokala målare i Dalarna med lång erfarenhet inom branschen. Vi hjälper privatpersoner, företag och BRF: er med allt från fasadmålning till utvändig byggnadsmålning, inomhusmålning och mycket mer. När du väljer oss kan du räkna med att ditt hus får ett rejält lyft till ett konkurrenskraftigt pris.

 

Våra rutinerade målare i Dalarna målar din fastighet

Att måla om sitt hus själv är tidskrävande och slutresultatet riskerar att bli ojämnt. När du istället väljer att anlita en fackman för att utföra arbetet kan du känna dig trygg med att målningen blir professionellt gjord, samtidigt som du själv får tid över till annat. Vi utför alltid ett noggrant förarbete och arbetar endast med produkter av högsta kvalitet – för ett snyggt resultat med lång hållbarhet som överträffar dina förväntningar. God kundkontakt och kvalitet har varit våra ledord sedan start, och våra målare i Dalarna har genom åren fått många goda omdömen vi är mycket stolta över. Vi har självfallet genomfört gesällprov och innehar alla de certifikat som krävs för alla former av målning – för att du som kund ska känna dig trygg med att anlita oss. När du som privatperson anlitar oss som målare i Dalarna har du dessutom rätt att utnyttja ROT-avdraget. Detta innebär att du får dra av 30 procent av arbetskostnaden för ditt måleriprojekt.

 

Vägledning i val av färg av professionell målare i Dalarna

Känner du att du behöver hjälp med valet av färg? Lugn, vi hjälper dig! När det kommer till färgval är möjligheterna många – något som förstås är roligt men som också kan kännas överväldigande. När du lämnar ditt projekt i våra händer finns vi med dig i hela processen från planering till slutförande och nöjer oss inte förrän du är nöjd. Oavsett om du redan har en tydlig bild av slutresultatet eller om du vill ha förslag och tips finns vi till hands för att bolla idéer. Med utgångspunkt i din smak och dina önskemål ser vi till att hitta rätt färg för just din fastighet! 

  

Vill du veta mer om våra tjänster eller vill du boka in en tid för ett kostnadsfritt hembesök? Varmt välkommen att kontakta oss redan idag!

Kontakta oss så hjälper vi dig att måla om

Våra målare utför i princip all form av målningsarbete & tapetsering i Dalarnas län - mot företag, privatpersoner & BRF:er. Vi erbjuder rättvisa priser och sätter alltid kundens behov i främsta rummet.