Inomhusmålning & tapetsering

Inomhusmålning & tapetsering

Med tiden kommer du att behöva måla om i din bostad, antingen för att färgen börjat flagna eller för att du själv vill modernisera din bostad för att öka trivseln i hemmet När du vill få hjälp med att måla eller att tapetsera hemma är du välkommen att kontakta oss för mer information om hur våra målare i Dalarna kan hjälpa dig med ditt målningsprojekt.

 

Inomhusmålning

Många tycker att det är roligt att måla själv men om du vill få målningen utförd med ett perfekt resultat och med en lång livslängd är ett målningsprojekt mycket tidskrävande. Förarbetet innan du kan påbörja målningen är omfattande och upptar cirka 70 % av den totala arbetstiden, vilket är en förutsättning för att erhålla ett bra resultat. Om du anlitar våra målare i Dalarna för din inomhusmålning & tapetsering kan du vara säker på att arbetet utförs enligt gällande branschregler och med ett förstklassigt resultat.

 

Tapetsering

Att tapetsera kan vara ett komplicerat arbete om du till exempel vill ha en fondvägg eller mönsterpassning på dina tapeter. Precis som vid målning är förarbetet vid tapetsering mycket viktigt. För bäst resultat bör du anlita en professionell målerifirma som vet hur arbetet ska utföras och som lämnar trygga garantier. 

Kontakta oss så hjälper vi dig att måla om

Våra målare utför i princip all form av målningsarbete & tapetsering i Dalarnas län - mot företag, privatpersoner & BRF:er. Vi erbjuder rättvisa priser och sätter alltid kundens behov i främsta rummet.