Hur vi utför snabb och smidig tapetsering i Dalarna

Vi hjälper dig som vill ha hjälp med tapetsering i Dalarnas län! Våra målare har den erfarenhet och den kunskap som krävs för att överträffa dina förväntningar. Här kan du läsa hur processen går till steg för steg när du väljer att anlita oss.

Välkommen till Dalom måleri – din lokala målare i Dalarna! Vi utför alla typer av arbeten inom måleri och tapetsering. Genom att tapetsera om kan man ge ett rum ett rejält lyft med en nyrenoverad, fräsch och ombonad känsla utan att det kostar multum. Med dina önskemål i fokus ser vi till att din tapetsering i Dalarna överträffar dina förväntningar inför vad nya tapeter kan göra för trivseln i din fastighet! 
 

Professionellt utförd tapetsering i Dalarna av godkända målare

Har du bestämt dig för att anlita en professionell målare för att utföra din tapetsering i Dalarna? Grattis till ett bra val! Att tapetsera om kräver både tid, finess och tålamod. När du anlitar våra målare i Dalarna blir din tapetsering utförd enligt konstens alla regler av erfarna fackmän.

Så här går det till när du anlitar oss för din tapetsering i Dalarna:


  1. Varje projekt inleds med ett samtal med dig där vi går igenom dina idéer och önskemål. Det är fördelaktigt om samtalet förs samtidigt som vi gör ett hembesök, så att vi får en så tydlig bild som möjligt av det rum som ska tapetseras om. Behöver du tips och råd kring ditt val av tapet finns vi till hands för att bolla idéer – för att se till att du väljer rätt tapet för just dig. 
  2. Med utgångspunkt i vad vi kommit överens om får du en tydlig offert från oss där du kan se vad ditt projekt kommer att kosta.
  3. Våra målare börjar alltid med att utföra ett grundligt och noggrant förarbete för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt! Innan vi sätter upp dina nya tapeter kan vi till exempel behöva spackla och slipa. Detta för att undvika onödiga skavanker i efterhand.
  4. Vi sätter igång med tapetseringen! Vi ser självfallet till att mönsteranpassningen blir bra, skär ut alla kontakter på ett korrekt sätt och ser till att alla limrester är borta när vi är klara. Tack vare vår långa yrkesvana kan vi utföra arbetet på ett tidseffektivt sätt – för att du ska kunna inviga ditt nya rum så snart som möjligt!
  5. När arbetet är färdigställt genomför vi alltid en slutbesiktning tillsammans med dig, för att säkerställa att du är nöjd med resultatet.
     

Nyttja ROT-avdraget

När du i egenskap av privatperson anlitar oss för att utföra tapetsering i Dalarna får du använda dig av ROT-avdraget. Du som kund ansöker inte själv om ROT-avdraget, utan vi drar av rätt del av kostnaden på fakturan till dig.

Varmt välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp med tapetsering i Dalarna!

Kontakta oss så hjälper vi dig att måla om

Våra målare utför i princip all form av målningsarbete & tapetsering i Dalarnas län - mot företag, privatpersoner & BRF:er. Vi erbjuder rättvisa priser och sätter alltid kundens behov i främsta rummet.