Reparationsmålning

Reparationsmålning

Behöver du hjälp med reparationsmålning som exempelvis då du har fått skador på fasaden, i samband med installation av fönster eller då du ska byta tak kan du vända dig till oss. Vi kan åta oss alla former av reparationsmålning i Dalarna. Du kan kontakta oss för att erhålla kostnadsfri rådgivning eller då du vill få hjälp av en professionell målare i Dalarna med ditt målningsprojekt.

 

Reparationsmålning invändigt

När du behöver hjälp med målning invändigt i samband med att det uppstår skador som exempelvis vid installation av nya fönster, lagning av trösklar eller socklar. Det finns många olika händelser som kan ske i ett hem som gör att det uppstår skador som behöver repareras och målas. Ofta brukar det krävas reparationer och målning i samband med att man utför mindre eller större renoveringar.

 

Reparationsmålning utvändigt

Vi kan även utföra reparationsmålning utvändigt som exempelvis då du har fått en skada på din fasad, husgrund eller i samband med att du byter plåt och gör en takomläggning. Vi kan också åta oss större uppdrag då det uppstått skador på betongfundament, broar, byggnader och andra föremål. Vi kan då hjälpa till med att reparera skadan och sedan måla om skadan så att ytan blir så lik originalet som möjligt.

 

Anlita oss för dina målningsuppdrag

Våra skickliga målare i Dalarna kan åta sig alla typer av målningsprojekt i samband med att du ska bygga nytt, då du ska bygga till eller bygga om. Vi utför även målning i samband med renoveringar och då det uppstått skador som kräver att en del av objektet behöver målas om. 

Boka ett gratis platsbesök med oss!

Våra målare utför i princip all form av målningsarbete & tapetsering i Dalarnas län - mot företag, privatpersoner & BRF:er. Vi erbjuder rättvisa priser och sätter alltid kundens behov i främsta rummet.