Utomhusmålning

Utomhusmålning

Om du bor i hus så kommer du att behöva måla om husets fasad med jämna mellanrum men kanske även fönster och andra byggnader på tomten som garage eller staket. Att måla husets fasad är ett omfattande arbete där 70 % av den totala arbetstiden består av förarbete i form av skrapning, tvätt och täckning av detaljer på fasaden. Om fasaden dessutom har skador, röta eller blivit angripet av exempelvis mögel eller alger så krävs också att skador repareras och att mögel och alger avlägsnas. Om du vill få hjälp med utomhusmålning kan du kontakta oss för mer information om hur våra målare i Dalarna kan bistå dig i ditt projekt.

 

Utomhusmålning av fönster

Fönster är också något som löpande behöver underhållas så att de dels ser bra ut men också så att de är täta så de inte släpper in kyla och ut inomhusvärmen. Våra målare i Dalarna kan åta sig fönstermålning åt både privatpersoner och bostadsrättsföreningar. I samband med att du ska måla fönster börjar vi med att skrapa fönstren, spacklar igen eventuella sprickor, sätter nytt kitt och målar fönstren. Vi kan också hjälpa er med att lägga ny isolering för era fönster så att de blir täta.

 

Annan form av utomhusmålning

Vi kan också åta oss andra typer av utomhusmålning som exempelvis målning av din altan, Attefallshus, garage, staket eller brygga. Vi kan utföra målningsuppdrag i samband med nybyggnation, tillbyggnad, ombyggnad eller då du ska renovera. Våra skickliga målare i Dalarna har en lång erfarenhet inom branschen och kan utföra alla typer av mätningsuppdrag. 

Boka ett gratis platsbesök med oss!

Våra målare utför i princip all form av målningsarbete & tapetsering i Dalarnas län - mot företag, privatpersoner & BRF:er. Vi erbjuder rättvisa priser och sätter alltid kundens behov i främsta rummet.